Ρεβυθοκεφτέδες

2015-12-31 11:47
ΥΛΙΚΑ

1 φλιτζάνι ρεβίθια

1 αυγό

1 κομμάτι τυρί φέτα

2-3 φέτες γκούντα

5-6 φύλλα δυόσμο

Ελαιόλαδο

1 καρότο

1 πιπεριά

1 φλιτζανάκι αλεύρι

1 σκελίδα σκόρδο

1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι (πολύ λίγο, λόγω της φέτας), πιπέρι, ρίγανη

1 κγ κουρκουμά

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουλιάζουμε, βράζουμε τα ρεβίθια και τα σπάμε με τον πολτοποιητή πατάτας

Ψιλιτρίβουμε το καρότο, το σκόρδο και την πιπεριά

Προσθέτουμε όλα τα υλικά, πλάθουμε σε κεφτεδάκια και τηγανίζουμε ή ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα

 

... Υπόσχομαι σύντομα μια φωτογραφία

—————

Πίσω