Νουντλς με λάχανο και χοιρινό

2014-12-31 19:32

 

Υλικά

άσπρο λάχανο

κόκκινο λάχανο

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 μικρή ντομάτα

τζίντζερ (στο μέγεθος μεγάλης ελιάς)

2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού ή σπάλας

1 πακέτο νούντλς ρυζιού

 

Εκτέλεση -
Για τα νουντλς                               
Εκτέλεση -
Για το κρέας

Κόβουμε το κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια και σωτάρουμε σε ένα βαθύ τηγάνι για 2 λεπτά

Ρίχνουμε  το (κομμένο όπως στη σαλάτα) λάχανο, τη χοντροκομένη ντομάτα και το ρεντισμένο τζίντζερ

Ανακατεύουμε και καρικεύουμε με αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά

Τα αφήνουμε για 4-5' έτσι ώστε να μαραθεί, αλλά να παραμέινει και τραγανό το λάχανο

Βράζουμε τα νούντλς σαν τα μακαρόνια και τα βγάζουμε "αλ ντέντε"

Τα βάζουμε στο τηγάνι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε

Μαρινάρουμε το κρέας με σκόνη μουστάρδας, αλατοπίπερο, ρίγανη, πάπρικα, λάδι και σάλτσα Τεριγιάκι.

Ψήνουμε σε γκιλιέρα ή τηγάνι μέχρι να πάρει ωραίο καραμελωμένο χρώμα  και σερβίρουμε μαζί με τα νούντλς

—————

Πίσω



Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδα Webnode