
Νουντλς με λάχανο και χοιρινό
2014-12-31 19:32
Υλικά |
άσπρο λάχανο κόκκινο λάχανο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 μικρή ντομάτα τζίντζερ (στο μέγεθος μεγάλης ελιάς) 2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού ή σπάλας 1 πακέτο νούντλς ρυζιού |
Εκτέλεση - Για τα νουντλς |
Εκτέλεση - Για το κρέας |
Κόβουμε το κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια και σωτάρουμε σε ένα βαθύ τηγάνι για 2 λεπτά Ρίχνουμε το (κομμένο όπως στη σαλάτα) λάχανο, τη χοντροκομένη ντομάτα και το ρεντισμένο τζίντζερ Ανακατεύουμε και καρικεύουμε με αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά Τα αφήνουμε για 4-5' έτσι ώστε να μαραθεί, αλλά να παραμέινει και τραγανό το λάχανο Βράζουμε τα νούντλς σαν τα μακαρόνια και τα βγάζουμε "αλ ντέντε" Τα βάζουμε στο τηγάνι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε |
Μαρινάρουμε το κρέας με σκόνη μουστάρδας, αλατοπίπερο, ρίγανη, πάπρικα, λάδι και σάλτσα Τεριγιάκι. Ψήνουμε σε γκιλιέρα ή τηγάνι μέχρι να πάρει ωραίο καραμελωμένο χρώμα και σερβίρουμε μαζί με τα νούντλς |
—————