
Λεμονάδα
2014-12-31 19:19
ΥΛΙΚΑ |
2 μεγάλα λεμόνια (για 1000ml) 6 κ.σ. Ζάχαρη τζίντζερ (στο μέγεθος ελιάς) 2 κλαδάκια διόσμο Ανθρακούχο νερό |
ΕΚΤΕΛΕΣΗ |
Στίβουμε τα λεμόνια και παίρνουμε το χυμό τους Τρίβουμε σε ρεντέ το τζίντζερ Βάζουμε χυμό, τζίντζερ, το δυόσμο και τη ζάχαρη, σε μια κανάτα με πολλά παγάκια και συμπληρώνουμε το ανθρακουχο νερο Ανακατεύουμε για να λειώσει η ζάχαρη και να δώσουν το άρωμά τους τα μυρωδικά Περνάμε από ένα σουρωτήρι και σερβίρουμε |
—————